Cum să oprești deschiderea iTunesului când iPhone-ul este conectat

  • Michael Woods
  • 0
  • 4136
  • 1211

iTunes este un player media compatibil atât cu platformele Mac, cât și cu cele Windows. Cu toate acestea, iTunes se deschide automat ori de câte ori conectați un iPhone la un computer, indiferent dacă trebuie să îl rulați sau nu. Acest lucru se datorează opțiunilor de sincronizare automată ale playerului media, care sunt activate în mod implicit. Dacă nu trebuie să deschideți software-ul sau să sincronizați dispozitivele, acesta este modul în care puteți opri deschiderea iTunes 12 atunci când un iPhone este conectat la desktop-uri sau laptopuri Windows.

Deselectați Sincronizați automat când acest iPhone este conectat setare

  • Mai întâi, conectați iPhone-ul la un laptop sau desktop cu ajutorul cablului USB. iTunes se va deschide automat.
  • Apasă pe iPhone pictogramă din partea stângă sus a ferestrei iTunes.
  • Faceți clic pe Rezumat.
  • Deselectați Sincronizați automat când acest iPhone este conectat opțiune

  • Când ați deselectat Sincronizați automat când acest iPhone este conectat , apăsați tasta aplica pentru a confirma noile setări.

Configurați setarea de sincronizare a dispozitivului din Preferințe dispozitive

  • De asemenea, vă puteți asigura că iTunes nu se deschide automat ajustând o opțiune din fila Preferințe dispozitive. Clic Editați | × în partea stângă sus a ferestrei iTunes.
  • Selectează Preferințe opțiune din Editați | × meniul.
  • Se deschide o fereastră General Preferences care include o filă Dispozitive. Selectați fila Dispozitive din fereastra respectivă.

  • Faceți clic pe selectat Împiedicați sincronizarea automată a iPod-urilor, iPhone-urilor și iPad-urilor bifați caseta de mai jos. Deselectarea opțiunii asigură faptul că niciun dispozitiv nu se sincronizează cu iTunes și că software-ul nu se deschide atunci când conectați un iPhone cu laptopuri sau desktop-uri Windows.

  • apasă pe O.K buton.

Configurând aceste setări, ați dezactivat efectiv sincronizarea automată. Acest lucru asigură faptul că iTunes nu se mai deschide automat pentru a se sincroniza cu dispozitivele atunci când conectați iPhone-ul cu computerul Windows. Cu toate acestea, acest lucru dezactivează și copiile de rezervă automate pentru mobil.

  • Ghiduri iTunes



Nimeni nu a comentat acest articol încă.

Cele mai interesante și utile articole din lumea tehnologiei informației
Sfaturi practice, cele mai recente articole și știri de ultimă oră pentru a vă îmbunătăți viața tehnică. Simțiți-vă ca al vostru în lumea tehnologiei moderne